Sonneveld

Knaagdieren kunnen voor flink wat problemen zorgen binnen werk- en leefomgevingen. Ze verspreiden ziektes, besmetten producten, veroorzaken storingen en soms zelfs brand. Kostbaar productieverlies ligt op de loer. Anticimex, specialist in plaagdierpreventie- en beheersing, voorkomt en beheerst deze problemen bij Sonneveld met haar Smart producten.

De kracht? Een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing om problemen met knaagdieren te voorkomen én in kaart te brengen. Technisch Manager André Prins namens Anticimex: "Onze uitgebreide, flexibele en gifvrije dienstverlening is een combinatie van kennis en ervaring met knaagdieren en innovatieve technologie. We beheersen niet alleen de situatie, we bewaken ook 24/7 het proces."

Ook Sonneveld is een tevreden Smart klant van Anticimex. De samenwerking tussen beide bedrijven en de overstap naar Anticimex Smart Pest control heeft op het gebied van plaagdierbeheersing een doelgerichte aanpak bij calamiteiten opgeleverd. "Niet alleen de technische innovaties zijn voor ons een grote meerwaarde, ook de technische inspecties en de vakkundige uitleg aan ons personeel werken daaraan mee. Anticimex is een partner die out of the box durft te denken ten opzichte van een traditionele ongediertebestrijder", benadrukt Bruno Keus, Director Technique and Supply Chain, namens Sonneveld.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660