Wering als preventieve maatregel tegen ongedierte bij bedrijven

Wering

"Bij veel oude panden is wering cruciaal om het probleem op te lossen"

Remco van Daal, Service technicus Anticimex

Tijdens het traject van ongediertebeheersing wil Anticimex de beste service leveren. Bij overmatige overlast van knaagdieren wordt er gekeken naar meerdere adviezen en technieken om zo een constructieve bijdrage te leveren. In het kader van Integrated Pest Management bieden wij ook ongediertewering aan. Deze wering wordt ook weleens 'proofing' genoemd, Overlast door muizen en ratten kan vaak aanzienlijk afnemen of helemaal stoppen als gaten, openingen en doorgangen worden gedicht. 

Proces:

1. Bouwkundige inspectie

Voordat de wering plaatsvindt, wordt er een bouwkundige inspectie uitgevoerd. Tijdens deze inspectie wordt gekeken naar hoeveel wering nodig zal zijn, cruciale plekken als doorgangen naar buiten of naar buurpanden zullen opgeteld worden. Uit deze inspectie wordt een advies opgesteld waarin een prijs op maat berekend wordt.

2. De plaatsing

Nadat u akkoord bent gegaan met het advies, komen wij langs om de wering te plaatsen. De plaatsing van de wering wordt gedaan met verschillende weringstechnieken. Zoals het gebruik maken van anti-knaagkit in de kieren, rvs-stootvoegroosters in de voegen en rvs-staalwol bij doorgangen.

3. Resultaat

Nadat de wering geplaatst is, wordt er gekeken naar het resultaat. Anticimex zal na de wering langskomen om het resultaat te inspecteren. We zullen na de wering een vermindering van overlast te zien.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660