hoe ziet een bedwants eruit

Bedwantsen

Bedwantsen in uw hotel of vakantiepark voorkomen?

Als hoteleigenaar ontvangt u jaarlijks talloze gasten voor een verblijf in uw accommodatie. Als service-gedreven gastheer (m/v) doet u er alles aan dat verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Helaas brengen die gasten soms ongewenste bezoekers mee in de vorm van bedwantsen. Hoewel ze niet direct schadelijk zijn voor de gezondheid, vormen bedwantsen een groot probleem. Te laat ingrijpen betekent al snel een grote plaag met alle schade van dien.

Risico’s van bedwantsen

Een bedwantsenplaag heeft grote gevolgen voor uw bedrijf of woning. Ze verstoren niet alleen de nachtrust in uw huis, maar een bedwantsenplaag zorgt ook voor ontevreden gasten, reputatieschade en financiële schade.

> Leer de risico's kennen.

Hoe kan ik sporen van bedbugs herkennen?

De aanwezigheid van bedwantsen is soms lastig te herkennen. Bekijk naar welke sporen u moet zoeken op de pagina: b.

Heerlijk overnachten, zonder risico op bedwantsen?

beestjes in bed

Oplossingen tegen Bedwantsen

Bij het ontdekken van een bedwantsuitbraak zullen een aantal maatregelen genomen moeten worden om hier een einde aan te maken. Ten eerste is het goed om te weten dat er veel nadelen kleven aan een chemische behandeling. Bedwantsen zijn één van de insecten met een hoge resistentie tegen insecticiden en onjuist gebruik kan het tegenovergestelde effect geven en het plaagdier doen verspreiden naar ruimte die nog bedwantsvrij waren.

Daarom bieden wij u een gespecialiseerde hittebehandeling. Veiliger voor de gezondheid, met respect voor het milieu én met een grotere effectiviteit.

U bent bij Anticimex aan het juiste adres voor:

  • Inspectie
  • Behandeling
  • Training

In geval van (vermoeden van) Bedwantsen.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660