Hospitality

Hotel

Vertrouw op een goede nachtrust voor uw gasten

U en uw medewerkers stellen alles in het werk om uw gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Wanneer bijvoorbeeld bedwantsen de goede nachtrust van uw gasten verstoren, kan dat heel wat nare ervaringen en imagoschade opleveren. Met Anticimex als uw partner in ongediertebestrijding, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongedierte in uw hotel.

Wat zijn plaagdierrisico zones in uw hotel?

 • Hotelkamers
 • Keuken en restaurant/ontbijtruimte
 • Opslagruimte van goederen en drank
 • Wasruimte
 • Zwembad en wellness-faciliteiten
 • Afvalplaats

Welke gevolgen heeft een ongedierteplaag voor uw hotel?

Ratten, muizen , kakkerlakken of bedwantsen maken geen onderscheid tussen luxeverblijven of een kampeerplaats. Zowel in gezellige B&B's, drukke hostels als in grote hotels komt ongedierte weleens over de vloer. Ze komen binnen via piepkleine openingen of ze reizen mee in de bagage van uw gasten. Eenmaal opgemerkt door uw gasten, duurt het niet lang voordat een negatieve recensie over uw hotel online verschijnt met als gevolg dat uw reputatie schade lijdt en potentiële gasten wegblijven.

Bovendien vormt ongedierte een bedreiging voor de hygiëne. Ze bevuilen voedsel en brengen gezondheidsrisico's met zich mee (o.a. Salmonella en E. Coli). Ook uw kabels, muren en voorraad kunnen schade oplopen door het constante knagen van ratten en muizen, wat uiteindelijk kan leiden tot brandgevaar.

NVWA-vereisten voor hotels

Volgens de Nederlandse Hygiënecode is elke hoteleigenaar verplicht een hygiënebeleid te voeren. Wat betreft ongediertepreventie wil dit zeggen dat u in het bezit dient te zijn van een ongediertepreventieplan waarop alle ruimten en preventiemaatregelen aangeduid staan. Vertrouw op Anticimex als uw partner in ongediertepreventie- en bestrijden.

Restaurant / Café's

Uw restaurant, lunchroom of café ligt u nauw aan het hart. Een onaangename ervaring van een bezoeker die bij u is geweest staat tegenwoordig zo op internet, met als gevolg dat uw reputatie negatief wordt beïnvloed en potentiële klanten wegblijven. Voorkom en bescherm uw horecazaak tegen ongedierte en schakel vandaag nog Anticimex in als uw partner in ongediertebestrijding en voedselveiligheid & hygiëne (HACCP).

Wat zijn plaagdierrisico zones in uw restaurant?

 • Bar
 • Restaurant- of cafégedeelte
 • Keuken
 • Opslagruimte van goederen en drank
 • Afvalplaats

NVWA-minimumvereisten voor de horeca

De horecasector moet de regels van de voedselveiligheid naleven die opgesteld zijn volgens de Warenwet. Elke café- of restaurantuitbater moet beschikken over een HACCP-plan of een goedgekeurde Hygiënecode volgen. Het ongediertepreventieplan maakt onderdeel uit van het HACCP-plan.

Anticimex stelt een professioneel ongediertepreventieplan voor u op en bepaalt de behandelingswijze. Onze flexibiliteit maakt het mogelijk de behandeling en het ongedierteplan bij te sturen wanneer de situatie hierom vraagt.

Kies land

  Bel nu 088 548 6660