Shoppingcenter Overvecht

De wijk Overvecht is de afgelopen jaren bezig geweest om de wijk aantrekkelijker te maken. Eén van deze ambities

Per week bezoeken gemiddeld 160.000 mensen het SC, met de grootste motivatie 'food-shopping' m.a.w. de boodschappen, eten afhalen en restaurant bezoeken. Ongedierte is voornamelijk op zoek naar een schuilplaats, warmte en eten. Naast de hoeveelheid eten die te vinden is in het winkelcentrum, is de open cultuur ook een risico. Door de grote hallen en grote deuren die vaak open gaan, heeft Anticimex hier genoeg te doen.

Wat doet Anticimex in het winkelcentrum?

Het afgelopen jaar is Anticimex wekelijks in het winkelcentrum aanwezig geweest om alle 100 retailers van dienst te zijn. Het is van belang dat alle retailers in het winkelcentrum collectief meewerken aan de plaagdierbeheersing in het winkelcentrum. Zo kan Anticimex het best garanderen dat er effectief gewerkt wordt = als de naastliggende retailer niet meewerkt, is dit een blijvende schuilplek voor ongedierte. Anticimex begon in 2019 met SMART boxen in de grote hallen van het winkelcentrum om zo de grootste inloop tegen te gaan. Bij de retailers wordt gebruik gemaakt van de standaard methode. Met een duidelijke afname van ongedierte overlast sinds begin 2019 is het Shoppingcenter Overvecht een tevreden klant.

Over deze klant

Shoppingcenter Overvecht bestaat ruim 50 jaar en is al geruime tijd het centrum van de wijk. Samen met 100 retailers is dit één van de grootste winkelcentra van Utrecht. Dagelijks zijn er gemiddeld 160.000 bezoekers uit alle delen van Utrecht.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660