Luchtreiniging

Risico's

Via de lucht in gebouwen kunnen virussen overgedragen worden. Een reëel gezondheidsrisico wanneer een werknemer, klant of andere bezoeker een virus bij zich draagt.

Oplossing

Gelukkig zijn er technologische oplossingen die hier bescherming tegen kunnen bieden. Door middel van UV-C licht kan lucht gezuiverd worden van schadelijke deeltjes.

Toegepast in diverse sectoren

In veel verschillende sectoren wereldwijd wordt al jarenlang geprofiteerd van de voordelen van desinfectie door UV-C licht. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Gezondheidszorg

Al jarenlang wordt in Nederlandse ziekenhuizen gebruikt gemaakt van UV-C licht voor een goede luchtkwaliteit in OKs, ICs en andere belangrijke ruimtes.

Food

De voedselproducerende en -verwerkende industrie wil het gebruik van conserveringsmiddelen verminderen. En aan de andere kant de houdbaarheid van voedsel verlengen.

Overheden

Lokale overheden als gemeenten hebben publiekstoegankelijke ruimten. Denk hierbij aan gemeentehuizen die veel inwoners ontvangen voor paspoorten en huwelijken. Hierbij is het belangrijk om een veilige omgeving te bieden waarbij gezondheidsrisico's beperkt worden.

Hospitality

Sectoren waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat, waaronder horeca, maar ook poppodia, casino's en bioscopen, ontvangen dagelijks veel gasten. Door veel wisselende gebruikers zou er een verhoogd risico kunnen ontstaan dat er mensen komen die een virus bij zich dragen.

Meer weten?

Kies land

    Bel nu 088 548 6660