Smart Eye

Toepassing van de knaagdier-sensor Smart Eye

De belangrijkste functie van de Smart Eye is het monitoren op knaagdieractiviteit. Dit werkt uitstekend in bijvoorbeeld serverruimtes, plaatsen met veel elektriciteitskabels, boven plafonds, in holle ruimtes, winkels met veel voedselopslag of gevoelige apparatuur, of andere gebieden die moeilijk bereikbaar zijn en niet vaak worden geĆÆnspecteerd. Dit zijn juist plaatsen waar muizen en ratten kunnen nestelen en zich verplaatsen.

Het voorkomen en bestrijden van ongedierte met slimme oplossingen van Anticimex biedt veel voordelen voor mens, dier en milieu.

Werking van Smart Eye

U heeft zelf geen omkijken en zorgen meer wanneer u kiest voor plaagdierpreventie met Anticimex Smart. U hoeft namelijk zelf niets te installeren of onderhouden.

  • De medewerkers van Anticimex plaatsen en configureren de Smart Eyes op strategische plaatsen.
  • Een knaagdierĀ passeert de sensor.
  • De sensor wordtĀ geactiveerd enĀ verstuurt de signalen door.
  • Het knaagdier laatĀ een digitaal spoorĀ achter waar AnticimexĀ op anticipeert. De activiteit wordt ook bijgehouden in het online registratiesysteem.

De Smart Eye is een sensor die 24/7 bewegingen detecteert en rapporteert.Ā Dankzij het kleine formaat wordt hij vaak geplaatst inĀ kleine ruimten waar ongedierte graag verblijft of zich verplaatst.Ā Het wordt toegepast als eenĀ bewakingsapparaat om knaagdieractiviteit te detecteren. Ideaal voor serverruimtes, kabelgoten, elektriciteit kasten, plafonds, vides of bij voedsel en gevoelige apparatuur, winkels of andere gebieden die lastig te inspecteren zijn.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660