Biofiber Damino

Als voedselproducerend bedrijf heeft Biofiber Damino geen plek voor plaagdieren. Ze hebben nooit overlast gehad en willen dat dat zo blijft. Bij Biofiber Damino moeten ze aan strenge eisen voldoen. Daarom hebben ze een oplossing nodig die het risico op ongedierte minimaliseert. Tegelijkertijd stellen ze hoge eisen aan het documenteren van ongediertebestrijding.

Smart als de oplossing

Na gesprekken met Anticimex kiest Biofiber Damino voor een SMART-oplossing. Het biedt hen 24/7 monitoring en bestrijding. Naarmate de fabriek groter wordt, zijn de oplossingen aangepast aan de huidige behoeften.

De oplossing bestaat uit een "buitenring", die ervoor zorgt dat er geen ongedierte binnenkomt. Het bedrijf is landelijk gelegen, dus er is een natuurlijke populatie van ratten, muizen en ander ongedierte. De buitenring bestaat uit zowel monitorings- als bestrijdingsunits. Deze apparaten detecteren en bestrijden ongedierte. Als er activiteit is, wordt deze naar het systeem gestuurd, zodat snel geschakeld kan worden waar nodig. Alle activiteiten worden geregistreerd en gedocumenteerd. Binnen is er een aantal bestrijdingsunits die elke plaagdieractiviteit volgen.

Veilig tegen ongedierte door 24/7 monitoring en bestrijding

Damino Biofiber had geen ongedierte in hun fabriek voordat ze investeerde in de SMART-oplossing. Met de gekozen oplossing hebben ze de beveiliging verder verhoogd om het risico, dat dit in de toekomst gebeurt te minimaliseren. Het is de combinatie van 24/7 monitoring en bestrijding, snelle reactie indien nodig en uitgebreide documentatie waardoor Biofiber-Damino voor deze de slimme oplossing koos.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660