anticimex ongediertebestrijding drachten

Ongediertebestrijding in Drachten

Duurzame ongediertebestrijding - het zit in ons DNA

Anticimex is een serviceverlenend bedrijf gespecialiseerd in Integrated Pest Management: 24/7 Smart monitoring, proofing, preventie en duurzame ongediertebestrijding. Wij bieden een brede waaier aan duurzame oplossingen, voor zowel bedrijven, overheidsinstellingen, gemeenten als particulieren in Drachten.

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en klantentevredenheid is onze prioriteit, daarom leveren wij steeds een kwalitatieve pest control service om problemen op te lossen en te voorkomen in de toekomst - duurzaam, effectief en veilig.

Wij bestrijden ongedierte in Drachten

Waar veel mensen werken, wonen en leven daar verschijnt ongedierte. We hebben het over allerlei plaagdieren zoals ratten, muizen, bedwantsen, duiven, vliegen of kakkerlakken die hierheen komen op zoek naar voedsel en nestgelegenheid in de vele restaurantjes, hotels, huizen en bedrijven in Drachten.

Knaagdieren kunnen ziektes verspreiden, vliegen bevuilen voeding en kakkerlakken kunnen zich nestelen op warme plekjes en uw zaak imagoschade toebrengen. Deze plaagdieren gedragen zich op specifieke wijze en moeten bijgevolg op een passende manier bestreden worden. Door grondige kennis van de te bestrijden organismen en specifieke bestrijdingswijzen kunnen we voor elke ongedierteplaag een oplossing op maat bieden.

De behandeling van Anticimex voor de bestrijding van ongedierte in Drachten rust op 2 pijlers: de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu.

Anticimex is uw gecertificeerde partner

Ongediertebestrijding en -preventie door de beste technici in Drachten.

Als bedrijf dat ISO-, IPM-, CEPA-, NEN- en VCA-gecertificeerd en NVPB-lid is, vindt u in Anticimex Nederland een ervaren en betrouwbare partner om uw problemen met plaaginsecten, knaagdieren en vogels duurzaam op te lossen.

Ons multidisciplinair team in Drachten bestaat uit ongediertebestrijders, Smart technici, hitte- en bedwantsenspecialisten, vogelweringexperten, biologen en kwaliteitsverantwoordelijken. Ze beschikken over een uitgebreide kennis van het gedrag en de biologie van verschillende soorten ongedierte waardoor we een duurzame, professionele en effectieve oplossing kunnen bieden inzake preventie, beheersing en bestrijding van de verschillende plaagdiersoorten.

Ongediertepreventieplan op maat

Daarnaast zijn onze plaagdierbestrijders steeds op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving voor uw sector of normeringen waaraan uw bedrijf moet voldoen. Op basis van de eerste locatie-analyse stellen we het HACCP-ongediertepreventieplan op, al dan niet samen met een interne verantwoordelijke.

Door inspecties, doelgerichte monitoring en beheersingsprogramma’s voor elk type ongedierte bieden wij een aangepaste oplossing op maat van elke klant.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660