Smart Eye Mini

Toepassing

De belangrijkste functie van de Smart Eye is het monitoren op knaagdieractiviteit. Dit werkt uitstekend in bijvoorbeeld serverruimtes, plaatsen met veel elektriciteitskabels, boven plafonds, in holle ruimtes, winkels met veel voedselopslag of gevoelige apparatuur, of andere gebieden die moeilijk bereikbaar zijn en niet vaak worden geïnspecteerd. Door de IP rating is deze ook geschikt voor vochtige en stoffige ruimten.

⚙ Werking van Smart Eye

U heeft zelf geen omkijken en zorgen meer wanneer u kiest voor plaagdierpreventie met Anticimex Smart. U hoeft namelijk zelf niets te installeren of onderhouden.

  • De medewerkers van Anticimex plaatsen en configureren de Smart Eyes op strategische plaatsen.
  • Een knaagdier passeert de sensor.
  • De sensor wordt geactiveerd en verstuurt de signalen door.
  • Het knaagdier laat een digitaal spoor achter waar Anticimex op anticipeert. De activiteit wordt ook bijgehouden in het online registratiesysteem.

De Smart Eye Mini is een sensor die 24/7 bewegingen detecteert en rapporteert. Dankzij het kleine formaat wordt hij vaak geplaatst in kleine ruimten waar ongedierte graag verblijft of zich verplaatst. Het wordt toegepast als een bewakingsapparaat om knaagdieractiviteit te detecteren. Ideaal voor serverruimtes, kabelgoten, elektriciteit kasten, plafonds, vides of bij voedsel en gevoelige apparatuur, winkels of andere gebieden die lastig te inspecteren zijn.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660