Smart Box

Waar worden deze Smart boxen gebruikt?

De Smart Box is een stand-alone unit, want deze is niet afhankelijk van een elektriciteitsaansluiting of netwerk. In combinatie met de goede technische eigenschappen zijn Smart oplossingen daarom vrijwel overal inzetbaar. Over de exacte plaatsing wordt goed nagedacht door de specialisten van Anticimex.

High-Care zones

Er zijn locaties waar niets aan het toeval mag worden overgelaten. Waar ook een zero tolerance normering is op het gebied van ongedierte omdat er grote risico's bestaan. Zo kan een enkel insect een operatiekamer stilleggen of kan een rat er voor zorgen dat een restaurant of winkel dicht moet.

Moeilijk bereikbare plaatsen

Een voordeel van de Smart product range is dat deze op afstand communiceren. Daardoor hoeven ze niet regelmatig fysiek bezocht te worden. Hierdoor kunnen ze dus ook prima op een afgelegen zolder geplaatst worden.

Bij ingangen

De omgeving van fysieke ingangen kunnen een risicozone zijn. Muizen en ratten glippen daar vaak langs openstaande of slecht afsluitende (rol-)deuren.

Quarantaine zone

Soms zijn er verdenkingen dat er ongedierte een bedrijf binnenkomt via aangeleverde goederen. Voornamelijk bij voedsel komt dit voor. Deze producten kunnen dan een tijdje in quarantaine geplaatst worden. Door er fysiek een afscherming omheen te plaatsen. Hierbij kunnen Smart Boxen ook ingezet worden.

Afvalverwerking

Op plaatsen waar afval verzamelt wordt, zowel in gebouwen als daarbuiten, is er een verhoogde kans op ongedierte. Bij deze risicozone's worden Smart oplossingen ook veel ingezet.

Buiten

Wanneer blijkt dat ongedierte vanuit aangrenzende percelen richting uw gebouw trekt, zijn Smart boxen een effectief middel om ongedierte buiten uw pand te houden. Ze worden dan vaak langs de gevels geplaatst. Met speciale schroeven kunnen ze buiten aan de ondergrond verankerd worden. In combinatie met de buitenbox worden Smart boxen extra beschermd tegen weersomstandigheden en vandalisme.

Wat voor klanten gebruiken de slimme ongediertevallen van Anticimex?

Wereldwijd zijn duizenden Anticimex Smart Boxen actief om plaagdieren te bestrijden. Ze worden ingezet ter voorkoming van schade door muizen en ratten. In principe kunnen de Smart oplossingen overal toegepast worden. In Nederland worden ze vooral ingezet bij:

De voordelen van de Anticimex Smart Box

Het voorkomen en bestrijden van ongedierte met slimme oplossingen van Anticimex biedt veel voordelen voor mens, dier en milieu.

Hoe werkt de slimme multi catch knaagdierval?

Wanneer een rat of muis de Smart Box betreedt, detecteren sensoren warmte en beweging. De vangfunctie wordt geactiveerd en het knaagdier wordt met een elektrische schok direct uitgeschakeld zonder het gebruik van gif. Het knaagdier wordt vervolgens in een afgesloten container, in een plastic zak gedeponeerd. De val gaat automatisch terug naar de beginstand en is weer klaar voor gebruik. De Smart Box rapporteert aan het Smart Datacenter en informeert de klant en Anticimex over de vangsten.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660