Smart Sense

"Het fantastische voordeel van dit nieuwe Smart product, is dat we onze klanten naast knaagdiermonitoring en beheersing, nu ook kunnen ontzorgen in het beheersen en vroegtijdig monitoren van insecten. We bieden met Smart Pest Control dus een totaalpakket van digitale middelen tegen plaagdieren."
Jordi Tapias, Technisch Directeur van Anticimex Spanje

Hoe werkt de Smart Sense?

De Smart Sense detecteert motten en kakkerlakken bij het waarnemen van verandering in temperatuur. De insecten worden aangetrokken door gifvrije feromonen en afgevangen op een lijmplaatje, dat de temperatuur meet. Iedere activiteit wordt automatisch geregistreerd in ons klantenportaal en aan u doorgegeven.

De Sense oplossingen worden op strategische plaatsen door Anticimex geplaatst en geconfigureerd.

De activiteit wordt geregistreerd in het Anticimex klantportal systeem

De lijmplaatjes worden wanneer nodig vervangen

2 in 1 Systeem tegen kakkerlakken en motten

Het twee-in-één systeem wordt voor kakkerlakken op de grond gemonteerd en en voor motten aan de muur bevestigd. De Smart Sense maakt verbinding met de Smart Connect en is ideaal te combineren met reeds geïnstalleerde Smart producten.

Voordelen:

  • 24/7 monitoring

Ongedierte heeft niet bepaald een 9 tot 5 mentaliteit. Daarom waken de Smart oplossingen dag en nacht voor uw veiligheid. De gegevens van vangsten worden dag en nacht doorgezonden en zijn 24/7 inzichtelijk in ons registratiesysteem.

  • Complete oplossing

Anticimex Smart is niet enkel een product, maar een complete oplossing. In onze filosofie is een Smart Catch niet een doel op zich, maar een middel om het doel te bereiken. Het doel is het beheersbaar maken en houden van plaagdieren. Anticimex werkt conform de IPM richtlijnen.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660