Kiremko

Kiremko, toeleverancier voor aardappelverwerkende bedrijven wereldwijd

Kiremko is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1965 en gevestigd in Montfoort. Het is een toonaangevende fabrikant van verwerkingslijnen voor de aardappelverwerkende industrie die waarde toevoegen voor elke klant. De focus ligt op productontwikkeling, continue verbetering, innovatieve, duurzame technologie en samenwerking.

In Montfoort heeft Kiremko een paar jaar geleden een geheel nieuw bedrijfspand in gebruik genomen. Dit duurzame pand is gelegen nabij een rivier en landbouwgebieden. Hierdoor zijn er risico's dat ongedierte uit de buurt het pand in zou willen gaan.

Wat doet Anticimex bij Kiremko?

Anticimex voert voornamelijk periodieke locatiebezoeken uit, daarnaast komt er incidenteel een melding waarnaar gekeken moet worden. Tijdens de periodieke bezoeken wordt er gekeken naar manieren om zo preventief overlast door ongedierte te voorkomen.

Over deze klant

Met een team van meer dan 200 gekwalificeerde medewerkers bedenkt, ontwikkelt, produceert en installeert Kiremko wereldwijd geavanceerde lijnen voor de verwerking van aardappelen naar o.a. frites, chips, vlokken, pellet snacks, verse en voorgekookte aardappelproducten, hash brown producten en andere aardappelspecialiteiten.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660