rupsen bestrijden utrecht

Processierups Utrecht

Problemen door motten en rupsen in Utrecht

De afgelopen jaren hebben buxusmotten en de dennen- en de eikenprocessierups in toenemende mate overlast veroorzaakt in de provincie Utrecht. De gevolgen kunnen, ook voor bedrijven, ernstige vormen aannemen. Zo kunnen medische klachten zorgen voor ziekteverzuim bij uw medewerkers, wat leidt tot lagere productie en downtime. U kunt omzetderving ondervinden, direct door vernielde oogsten, wegblijvende klanten, en indirect door een negatief imago.

Kan u zelf de rupsen bestrijden?

U kunt het probleem van de rupsen niet zelf oplossen. De rupsen gaan ook niet vanzelf weg. Sterker nog, wanneer deze niet aangepakt worden zullen ze volgend jaar in nog grotere getalen aanwezig zijn. Verder kunt u als eigenaar/beheerder aansprakelijk gesteld worden door schade die anderen ondervinden van rupsen uit uw bomen.

Anticimex rupsenbestrijding op maat in Utrecht

Elke situatie is anders. We begrijpen dat een specifiek probleem ook vraagt om een specifieke oplossing. De specialisten van Anticimex maken een plan waarbij rekening wordt gehouden met:

  1. Omgevingssituatie
  2. Specifieke wensen
  3. De tijd van het seizoen

Onze multidisciplinaire aanpak op het gebied van buxusmotten, bastaardsatijnrupsen en processierupsen bestaat uit 3 pijlers:

Kies land

    Bel nu 088 548 6660