een vlieg op een groen blaadje

Vliegende insecten bestrijden

Wat verstaan we onder vliegende insecten?

Vliegende insecten zijn insecten met bruikbare vleugels die vaak overlast veroorzaken. Er zijn veel verschillende soorten vliegende insecten. In dit artikel leest u alles over het bestrijden van vliegende insecten.

Preventie en duurzame oplossingen

Als u vliegende insecten aantreft in uw bedrijf of woning, kan dat zeer frustrerend zijn. Vliegende insecten zijn onhygiënisch en kunnen ziektes verspreiden. Daarnaast zijn ze vaak lastig te bestrijden. Vooral tijdens de zomerperiode is het moeilijk om vliegende insecten te voorkomen. Gelukkig zijn er wel bepaalde voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen tegen vliegende insecten.

Hoe gaan wij te werk?

Anticimex biedt de laatste technologie op het gebied van insectenbestrijding. Met een led vliegenlamp worden de insecten gelokt met licht van specifiek golflengten. De insecten worden vervolgens afgevangen met een lijmplaatje.

Een led vliegenlamp is effectief als monitoringstool en voor het afvangen van een vliegenpopulatie. De lijmplaten worden periodiek vervangen en gemonitord. Led vliegenlampen zijn duurzamer en hebben een langere levensduur.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660