bestrijding bedwantsen hitte

Bedwantsenbestrijding in Haps

Ons 3-stappenplan voor een succesvolle bedwantsenbestrijding

Als u een bedwantsenplaag succesvol wil bestrijden, moet de grootte van de infestatie vastgesteld worden en de behandeling uitgevoerd worden door een professionele firma. De bed bugs te lijf gaan met doe-het-zelfmiddeltjes leidt meestal tot een escalatie van de plaag en toegenomen resistentie.

 • Grondige inspectie van uw gebouw of huis in Haps: onze getrainde bedwantsspecialisten inspecteren de locatie op de aanwezigheid en risico's van bedwantsen. Dit doen we bij klanten waar sprake is van overlast, maar ook bij bijvoorbeeld hotels die het probleem liever voor zijn.

  Bij een hotelkamer moeten we ook telkens de kamer links, rechts, boven en onder inspecteren en zo doorgaan tot we geen bedwantsen meer vinden. De sleutel tot succes bij een behandeling tegen bedwantsen is het bepalen van de graad en het bereik van de infestatie, om vervolgens de schuilplaatsen van de bedwantsen te lokaliseren.
 • Risicoanalyse met verbeterpunten voor professionele klanten: of u nu een hotel, ziekenhuis of transportbedrijf heeft, bedwantsen maken geen uitzonderingen. We stellen een rapport op waar we de risicoanalyse toelichten en alle verbeterpunten oplijsten. Zo weet u waar u aan toe bent.
 • Bedwantsenbehandeling volgens vooropgesteld plan: hitte of stoom, 1 kamer of meerdere kamers, aantal dagen, welke preventieve maatregelen moeten er genomen worden, is een eventuele renovatie aangewezen, moet er meubilair verwijderd worden of een wand opengebroken...?
  We stellen een plan op maat op en voeren uit conform de afspraken. Na de behandeling kan er proactief gemonitord worden en kunnen we een training voor medewerkers organiseren om een volgende bedwantsenplaag tijdig op het spoor te komen.

Bedwantsen herkennen en voorkomen

Bedwantsen zijn vervelend en komen steeds vaker voor in Haps. Wereldwijd nemen de meldingen toe van bedwantsen in bedden, slaapkamers, in de metro, in hotels, of op de luchthaven, in vrachtwagens of in de haven, enz.

Ze reizen ongemerkt mee in onze bagage en kleding of komen via tweedehands meubels onze woningen en gebouwen binnen. Ze voeden zich met ons bloed als we slapen en vermenigvuldigen zich razendsnel. Vroeger schreef men hun aanwezigheid toe aan slechte hygiëne maar gezien hun toegangswegen daar niks mee te maken hebben, is dat meestal niet de oorzaak.

De risico's van een bedwantsenplaag

Eerst en vooral: geen paniek. Tot nu toe is niet bewezen dat bed bugs ziektes overbrengen. Ze worden meer beschouwd als hinderlijk insect dan als een bedreiging maar ze kunnen wel een gezondheidsrisico betekenen:

 • allergische reacties en huiduitslag
 • infecties of ontstekingen
 • psychologische gevolgen zoals emotionele stress en slapeloosheid

Raadpleeg een dokter bij aanhoudende jeuk en uitslag door bedwantsen. Zij kunnen juist advies verlenen over het behandelen van bedwantsenbeten of andere insectensteken.

Bedwantsen bestrijden in uw hotel in Haps

Snel uw kamer weer beschikbaar

Als hoteleigenaar ontvangt u jaarlijks talloze gasten voor een verblijf in uw accommodatie. Als gastheer of -vrouw doet u er alles aan om dat verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Helaas brengen die gasten soms ongewenste bezoekers mee in de vorm van bedwantsen.

Hoewel ze niet direct schadelijk zijn voor de gezondheid, vormen deze kleine beestjes een groot probleem. Te laat ingrijpen betekent al snel een grote plaag met alle schade van dien: lage kamerbezetting, financiële verliezen, negatieve online reviews, imagoverlies, enz.

Kies land

  Bel nu 088 548 6660