kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden in Amsterdam

Kakkerlakken bestrijden in Amsterdam

Kakkerlakken zijn vervelende gasten, ze zijn erg goed in zichzelf verstoppen en planten zich razendsnel voort. Ze komen vaak ongemerkt uw bedrijf of huis binnen. Eén kakkerlak wordt zo al snel een grote plaag en vraagt om een grondige kakkerlakkenbestrijding.

Als u denkt last te hebben van kakkerlakken in Amsterdam, neem dan meteen contact op met een professionele ongediertebestrijder. Dit insect is namelijk erg moeilijk zelf te bestrijden door zijn sterke resistentie.

Inspectie & kakkerlakkenbehandeling door Anticimex in Amsterdam

Het is belangrijk om te beginnen met het identificeren van het type insect, de bedrijfsactiviteiten en de mate van aantasting. Vervolgens brengen we tijdens de risicoanalyse de mogelijke oorzaken en de omgevingsfactoren in kaart.

Zo kunnen we een ongedierteplan opstellen waarin de correcte bestrijding voorgesteld wordt, maar ook de nodige preventie- en weringsmaatregelen beschreven zijn. Niet alle situaties zijn hetzelfde, daarom bieden wij steeds een oplossing op maat.

Ongemak veroorzaakt door kakkerlakken?

Kakkerlakken behoren tot de meest voorkomende insecten in Amsterdam. Hun aanwezigheid kan een risico voor de voedselveiligheid inhouden want ze besmetten opgeslagen goederen en voeding, alsook dragen ze ziekteverwekkers voor de mens met zich mee.

Kakkerlakken liften mee met internationaal transport en schepen. Ze overleven in moeilijke omstandigheden omdat ze sterke overlevingsvaardigheden bezitten: hun bewegingssnelheid, het vermogen om zich op donkere en kleine plekken te verstoppen, hun voortplantingsdrang en hun uitstekende aanpassingsvermogen. Deze factoren dragen bij tot de wereldwijde verspreiding van kakkerlakken in huizen, maar ook in bedrijfsgebouwen of in openbare ruimtes.

De risico's van kakkerlakken

Kakkerlakken zijn insecten waar we in het algemeen een grote hekel aan hebben. Ze zijn vervuilend en komen vaak in grote aantallen voor op plekken waar we absoluut geen ongedierte willen zien - namelijk tussen ons eten en in de badkamer.

Ze zijn lichtschuw en verstoppen zich overdag, wat het lastig maakt om te constateren of er sprake is van een kakkerlakkenplaag. Ze komen vaak onze gebouwen binnen via etenswaren en geïmporteerde producten en zoeken vervolgens een warme en vochtige plek.

  • Hun uitwerpselen en vervellingen besmetten opgeslagen goederen en de omgeving.
  • Ze beschadigen verpakkingen doordat ze moeiteloos doorheen plastic of karton heen kunnen bijten op zoek naar voedsel.
  • Hun sterke geur maakt de werk- en leefomgeving onaangenaam.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660