anticimex den helder pest control

Anticimex in Den Helder

Anticimex biedt professionele pest control diensten aan in Den Helder

Anticimex is gespecialiseerd in doeltreffende en duurzame plaagdierbeheersing, boktor en houtwormbestrijding, bedwantsenbehandelingen, vogelwering en faunabeheer in Den Helder en omgeving. Wij bieden een scala aan oplossingen, of u nu te maken heeft met een ongedierteplaag in uw bedrijf, openbaar gebouw of particuliere woning, onze ongediertebestrijders staan klaar om u te helpen. Anticimex biedt hoog kwalitatieve en moderne diensten aan, op maat van elk probleem.

Daarnaast voeren we desinfecties uit en adviseren we klanten met betrekking tot hun hygiëne- & voedselveiligheidsbeleid, audits of certificering. De kwaliteitsverantwoordelijke geeft opleidingen op maat inzake food safety en basis pest control, aan klanten die zich willen verdiepen in IPM-beheersing.

Anticimex - Leidend in slim plaagdiermanagement

Anticimex is een internationaal dienstverlenend bedrijf, opgericht in 1934 in Zweden. Door te werken met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen, voldoen we aan de eisen voor gezonde leefomgevingen en kunnen wij ons 'Leading in Smart Pest Control' noemen.

Anticimex denkt duurzaam

We streven ernaar actief bij te dragen tot de bescherming van het milieu in Den Helder en omgeving. Hiervoor hebben wij ons als bedrijf doelen gesteld in lijn met de VN Sustainable Development Goals (SDG's):

  • Vermindering van biocidengebruik
  • Vermindering van onze CO2-uitstoot
  • Bescherming en bevordering van de biodiversiteit
  • Een aantrekkelijke lokale werkgever zijn met oog voor een gezonde en veilige werkplek voor onze medewerkers

Kies land

    Bel nu 088 548 6660