ratten bestrijden zonder gif

Ratten bestrijden

Hoe kan ik ratten herkennen?

Heeft u het vermoeden dat de bruine rat, de zwarte rat, de woelrat en de muskusrat huishoudt in uw pand of gemeente? U kunt ratten herkennen aan een bruin of zwart loopspoor of de uitwerpselen (ongeveer 2 cm lang). Zodra dit het geval is wilt u direct de ratten bestrijden. Maar liever geeft u ze geen kans in uw pand. Daarom kunt ratten voorkomen met Anticimex Smart.

Ratten bestrijden in 4 stappen met Anticimex

Voorkomen is beter dan genezen. Toch kan het voorkomen dat uw organisatie of gemeente overlast ervaart van de bruine rat, de zwarte rat, de woelrat en de muskusrat. Met onze bewezen methode bestrijden rattenoverlast 4 stappen:

Stap 1: Onderzoek

We starten met een grondige inspectie van uw gebouw en de omgeving. Hierbij onderzoeken we hoe de rat is binnengedrongen, om welke soort het gaat, hoe groot de rattenplaag is. Daarnaast brengen we mogelijke schuilplekken in kaart en identificeren we de toegangswegen.

Stap 2: Regelgeving en normen

Als bedrijf binnen de (voedsel)veiligheid moet u voldoen aan bepaalde normeringen en regels. Waaronder een HACCP-ongediertepreventieplan. In ons plan zorgen we ervoor dat de methode om professioneel ratten te bestrijden aansluit bij de benodigde certificeringen.

Stap 3: De bestrijdingsmethode bepalen om ratten te bestrijden

Ieder ongedierte- of preventieplan vraagt om een specifieke aanpak. Onze methode bestaat uit Anticimex Smart, monitoring en advies rondom weringsmaatregelen en preventie.

Stap 4: Rattenbestrijding en 24/7 monitoring

U wilt niet alleen ratten bestrijden, maar ze in de toekomst ook verjagen. In deze stap voeren we de gekozen bestrijdingsmethode uit én wordt er proactief gemonitord om toekomstige rattenplagen te voorkomen. Hierbij wordt eenpreventieplan opgesteld. Dankzij onze geavanceerde data-analyse kunnen we onze strategieën indien nodig bijsturen.

Mijn organisatie heeft een urgent rattenprobleem

Leading in Smart Pest Control

Ratten bestrijden door professionals

Als organisatie in de voedselveiligheid, zorg of overheid heeft u te maken met strenge regels op het gebied van milieu, gezondheid en andere veiligheidsvoorschriften. Onze rattenbestrijdingsmethoden voldoen aan de juiste voorschriften – en worden aangepast op uw behoeften.

We helpen bedrijven, steden en gemeenten bij het implementeren van een ongediertepreventieplan om hen proactief te beschermen tegen rattenproblemen. Onze ervaren technici ontwerpen een oplossing op maat voor uw specifieke situatie - respectvol, betrouwbaar en discreet.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

KIES VOOR EEN KWALITATIEVE PARTNER IN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn belangrijk voor ons en onze klanten. Wij omarmen nieuwe technologieën, waardoor we onze klanten een efficiëntere, meer tegemoetkomende en milieuvriendelijkere service kunnen bieden. Op het gebied van rattenbestrijding en andere ongedierteplagen. Anticimex is ISO-, IPM-, CEPA-, NEN- en VCA-gecertificeerd is en lid is van de NVPB.

Bekijk de certificeringen

Rattenbestrijding voor uw bedrijf

  • Snelle en discrete hulp door een netwerk van +250 lokale technici in heel Nederland.
  • Milieu- en diervriendelijke oplossingen met 100% gifvrije, slimme rattenvallen.
  • Jarenlange ervaring in ongediertebeheersing met behulp van onderhoudscontracten op maat.
  • Proactieve monitoring 24/7 & advies omtrent weringsmaatregelen.

Anticimex - rattenbestrijding door ervaren professionals

Onze pestcontroletechnici zijn opgeleid volgens het IPM-principe en zijn steeds op de hoogte van de huidige regelgeving en normeringen voor de verschillende sectoren. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij de toegangswegen en schuilplekken van ratten identificeren en weten ze welke beheersingsmethoden het beste van toepassing zijn. Alleen correct geplaatste vangsystemen garanderen een succesvolle rattenbeheersing.

In Nederland is de wetgeving aangaande het gebruik van rattenvergif streng. Vanaf 1 januari 2023 zult u een beroep moeten doen op een gecertificeerde partner of zelf een training in ongediertepreventie moeten volgen om dit te mogen gebruiken, zowel binnen als buiten.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660