Ongediertebestrijding Noord-Brabant

Ongediertebestrijding Noord-Brabant

Duurzame ongediertebestrijding - het zit in ons DNA

Anticimex is een dienstverlenend bedrijf gespecialiseerd in Integrated Pest Management: 24/7 Smart monitoring, proofing, preventie en duurzame beheersing. Wij bieden een brede waaier aan duurzame oplossingen, voor zowel bedrijven als particulieren in Noord-Brabant.

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en klantentevredenheid is onze prioriteit, daarom leveren wij steeds een kwalitatieve pest control service om problemen op te lossen en te voorkomen in de toekomst - duurzaam, effectief en veilig.

Wij bestrijden ongedierte in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een provincie gelegen in het zuiden van Nederland en telt circa zo'n 2,5 miljoen inwoners. Jaarlijks verkennen duizenden toeristen de vele leuke steden zoals Eindhoven of 's-Hertogenbosch. Hoewel dit gunstige activiteiten zijn, kan dit ook een aantrekkingskracht hebben op ongewenste bezoekers.

We hebben het over allerlei ongedierte zoals ratten, muizen, duiven of meeuwen, bedwantsen, duiven, wespen... die hierheen komen op zoek naar voedsel en nestgelegenheid in de vele restaurants, hotels en organisaties die de provincie Noord-Brabant huist.

Ongedierte gedraagt zich op specifieke wijze en moet bijgevolg op een passende manier bestreden worden. Door grondige kennis van de te bestrijden organismen en specifieke bestrijdingswijzen kunnen we voor elke ongedierteplaag een oplossing op maat bieden.

Ongedierebestrijding en -preventie door de beste technici

Ons multidisciplinair team in Noord-Brabant bestaat uit ongediertebestrijders, Smart technici, bedwantsen- en hittespecialisten, vogelweringexperten, biologen en entomologen met een uitgebreide kennis over het gedrag en biologie van verschillende soorten ongedierte waardoor we een duurzame, professionele en effectieve oplossing kunnen bieden inzake preventie, beheersing en bestrijding van de verschillende plaagdiersoorten.

Door inspecties, specifieke monitoring en beheersingsprogramma’s voor elk type ongedierte bieden wij een aangepaste oplossing op maat van elke klant.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660