rattenplaag Amsterdam

Rattenplaag Amsterdam

Een rattenplaag herkennen

Heeft u in uw gemeente of pand last van een rattenplaag? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een rattenplaag herkennen is relatief makkelijk. Ratten laten sporen achter, zoals uitwerpselen, loopsporen, knaagschade, nare geuren en een krabbelend geluid.

Herkent u deze tekenen? Dan is de kans groot dat u een rattenplaag heeft. Het is belangrijk dat u niet afwacht en direct hulp inschakelt van een professionele ongediertebestrijder zoals Anticimex. Ratten planten zich ontzettend snel voor. Hoe groter de rattenplaag, hoe lastiger het is om deze snel en discreet te bestrijden. Als ratten eenmaal een goede nestplek hebben gevonden, gaan ze ook zeker niet vanzelf weg.

De risico's van een rattenplaag in Amsterdam

Amsterdam is een populaire stad. Niet alleen voor bewoners en toeristen, maar ook voor ratten. De afgelopen jaren is de overlast van ratten in Amsterdam flink gestegen. In grote steden waar veel mensen leven kunnen ratten goed vertoeven. Ze hebben toegang tot eten, veilige nestplekken en kunnen zich zo ongestoord voortplanten. Ratten planten zich ontzettend snel voort, wat ervoor zorgt dat de overlast in Amsterdam ieder jaar toeneemt. De aanwezigheid van ratten in Amsterdam brengt serieuze risico's met zich mee:

  • Financiële en materiële schade: ratten kunnen uw voorraad, pand of producten beschadigen. Deze schade moet vervolgens hersteld worden.
  • Imagoschade: de aanwezigheid van ratten in uw gemeente of bedrijf is niet goed voor uw reputatie.
  • Gezondheidsrisico’s: ratten dragen bacteriën, virussen en andere ziektes bij zich die ze over kunnen dragen op klanten en personeel.
  • Veiligheidsrisico’s: door het continue geknaag van ratten kan er kortsluiting of brand ontstaan.

Rattenplaag bestrijden of een rattenplaag voorkomen

Als het gaat om een rattenplaag is voorkomen niet alleen beter dan genezen - het is ook goedkoper, sneller en effectiever. Een rattenplaag is niet makkelijk te bestrijden en het vergt de deskundigheid van een professionele ongediertebestrijder om echt van een rattenplaag af te komen. Zelf ratten bestrijden is geen optie als het gaat om een echte rattenplaag.

Bij Anticimex geloven we in het belang van preventieve plaagdierbeheersing. Door preventief aan plaagdierbeheersing te doen, kunt u grote problemen voorkomen, geld besparen en uw bedrijf beschermen tegen de negatieve gevolgen van een rattenplaag.

Als er eenmaal ratten in uw pand aanwezig zijn, is bestrijden de enige optie. In dat geval is het belangrijk om ratten professioneel te bestrijden. Als de huidige rattenplaag dan succesvol bestreden is, dan is het van belang om alsnog preventieve maatregelen in te zetten om een toekomstige plaag te voorkomen.

Leading in Smart Pest Control

Anticimex staat klaar voor bedrijven in alle sectoren, groot en klein. Daarnaast helpen we steden, gemeentes en non-profitorganisaties om problemen met ratten te verhelpen en voorkomen.

Onze ervaren en hoogopgeleide technici hebben voor elk rattenprobleem een oplossing op maat: respectvol, duurzaam, discreet en volgens veiligheidsvoorschriften en certificeringen.

Anticimex helpt u een rattenplaag bestrijden en voorkomen in uw sector

Anticimex helpt overlast van ratten tegen te gaan in steden en gemeenten, zoals Amsterdam. Daarnaast helpt Anticimex ook kleine en grote bedrijven met het bestrijden en voorkomen van ratten. Dat doen we voor diverse sectoren, zoals:

Kies land

    Bel nu 088 548 6660