beestjes in bed gevaarlijk

Risico's van bedwantsen

Ontevreden gasten

U doet er alles aan om het verblijf voor uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer uw klanten gebeten worden door bedwantsen, is dat uiterst vervelend voor beide partijen.

Reputatieschade

Bedwantsen voeden zich met bloed en veroorzaken daardoor jeuk en rode vlekken op de huid. Dat is zonder meer vervelend, maar vormt voor uw gasten geen gezondheidsrisico.
Een bedwantsenplaag heeft ook gevolgen voor de reputatie van uw hotel. Wordt uw bedrijf eenmaal in verband gebracht met bedwantsen, dan gaat dit ten koste van uw goede naam met negatieve gevolgen voor de bezettingsgraad van uw accommodatie. Ook staan negatieve recensies tegenwoordig snel op Internet en die worden veelvuldig gelezen door potentiële bezoekers.

Financiële gevolgen

Een bedwantsenbehandeling is een intensief proces, dat ingrijpt op de dagelijkse gang van zaken in uw hotel. U moet, bij een grote besmetting, o.a. nieuwe matrassen en beddengoed aanschaffen. Meerdere kamers zijn gedurende een tijd niet beschikbaar. Dit alles kan behoorlijke financiële gevolgen hebben voor uw accommodatie.

Hoe kunt u bedwantsen herkennen?

Een bedwantsenplaag heeft grote gevolgen voor uw bedrijf of woning. Ze verstoren niet alleen de nachtrust in uw huis, maar een bedwantsenplaag zorgt ook voor ontevreden klanten, reputatieschade en financiële schade. Leer de tekenen van een bedwantsenplaag herkennen en voorkom een grote plaag.

In het geval van Bedwantsen bent u bij Anticimex aan het juiste adres voor:

Kies land

    Bel nu 088 548 6660