muizen verjagen

Muizen verjagen

Hoe komen muizen binnen?

Muizen kunnen al binnenkomen via een opening van slechts 6 millimeter. Als muizen eenmaal een fijne schuilplek en toegang tot voedsel hebben gevonden, zullen ze niet vanzelf weggaan. Muizen planten zich ook heel snel voort, wat al snel leidt tot een grote muizenplaag. Door muizen te verjagen kunt u ervoor zorgen dat uw gebouw of bedrijf onaantrekkelijk is voor muizen, waardoor de kans op een muizenplaag een stuk kleiner wordt.

Muizen verjagen of muizen bestrijden?

Bij Anticimex geloven we in preventie. Muizen verjagen volgens Anticimex draait om het ongeschikt maken van het habitat voor muizen. Dit betekent dat we voorkomen dat muizen toegang hebben tot voedsel. We voorkomen schuilplaatsen en nestplaatsen en zorgen dat muizen geen kans hebben om binnen te dringen. Dit doen we volgens de richtlijnen van IPM om muizen nu en in de toekomst te verjagen en te voorkomen.

Als er eenmaal muizen in uw gebouw aanwezig zijn, is het noodzakelijk om in te grijpen. Dan is alleen muizen verjagen niet meer voldoende. Het is dan belangrijk om snel te handelen en niet te wachten tot de muizenplaag uit de hand loopt. Door op tijd te handelen kunt u heel wat problemen voorkomen. Bij Anticimex staat preventie hoog in het vaandel. Voorkomen is immers beter dan genezen. Daarom kiezen wij ervoor om onze innovatieve systemen in te zetten om een muizenplaag te voorkomen.

Met deze innovatieve technieken voorkomt u een muizenplaag en bespaart u niet alleen kosten, maar ook reputatieschade. Als uw imago eenmaal beschadigd is, is het erg lastig om het vertrouwen van uw klanten weer terug te winnen. Dit probleem willen we bij Anticimex graag voorkomen.

Muizen verjagen met Anticimex

Conform de richtlijnen van Integraded Pest Management adviseren we waar de muizenwering te plaatsen. Onze weringsspecialisten hebben uitgebreide ervaring met muizenplagen en weten waar onze systemen geplaatst moeten worden voor optimale effectiviteit. Zo houden we de muizen buiten en voorkomen we dat de muizen uw pand binnendringen.

Voordelen van muizen voorkomen met Anticimex Smart

24/7 actief

Anticimex Smart monitort 24/7, vangt continu af en rapporteert de resultaten direct, zo hebben muizen geen enkele kans om schade te veroorzaken.

Gifvrij

Alle Anticimex Smart producten zijn 100% gifvrij. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het zorgt ook voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Voorkom kosten

Met Anticimex Smart kunnen we snel handelen bij meldingen van ongedierte voordat ze financiële en materiële schade veroorzaken.

Muizen verjagen in diverse sectoren

Bij Anticimex hebben we ervaring met het verjagen van muizen in deze sectoren, waardoor we een efficiënt en effectief plan van aanpak kunnen opstellen. Uiteraard volgens HACCP normering en in overeenstemming met NVWA-vereisten. Zo bent u snel en discreet van uw muizenprobleem af, zonder dat uw klanten hier overlast van ervaren.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660