muizen voorkomen

Muizen voorkomen

Muizen voorkomen of muizen bestrijden

Zoals gezegd zijn muizen niet de makkelijkste plaagdieren om te bestrijden. Als u ze eenmaal in uw pand heeft, is het belangrijk dat u snel in actie komt om de plaag in de hand te krijgen. Muizen planten zich namelijk snel voort: een muizenkoppel kan wel 1200 nakomelingen produceren. Een muizenplaag van zo’n omvang is natuurlijk niet makkelijk te bestrijden. Muizen voorkomen is dus vele malen makkelijker dan muizen bestrijden.

Muizen voorkomen met Anticimex

Bij Anticimex hebben we al veel bedrijven mogen beschermen tegen muizen. Uit ervaring weten we dat preventie beter, makkelijker en goedkoper is dan bestrijding. Met onze innovatieve systemen maken we muizen voorkomen makkelijker dan ooit. Wilt u uw bedrijf beschermen tegen muizen? Dit is de werkwijze van Anticimex:

Stap 1: Analyse

We beginnen met een grondige analyse en inspectie van uw locatie. Dit doen we om een beter beeld te krijgen van uw specifieke situatie zodat we u kunnen adviseren over de beste strategie om muizen te voorkomen.

Stap 2: Wering

Bij Anticimex werken we volgens Integrated Pest Management. Aan de hand van deze richtlijnen adviseren we u waar de muizenwering geplaatst moet worden. Onze weringsspecialisten hebben veel ervaring en kennis over muizen en weten precies waar de systemen geplaatst moeten worden voor optimale effectiviteit.

Stap 3: Installatie

Als ons plan volledig af is, kunnen we de strategisch geplaatste sensoren gaan installeren. Deze sensoren detecteren muizen en schakelen ze uit. Deze Smart-vallen rapporten 24/7 aan ons datacenter en communiceren ook met elkaar.

Stap 4: Service

Ook na de installatie voeren we regelmatig inspecties uit, analyseren we de data, controleren we de vallen en optimaliseren we waar nodig. We houden u uiteraard altijd op de hoogte van de situatie in uw bedrijf.

Hulp nodig met muizen voorkomen?

Muizen zijn slim en weten veel van de doe-het-zelf middeltjes te vermijden. Als u echt effectief muizen wilt voorkomen, dan schakelt u het best de hulp van een professional in. De innovatieve systemen van Anticimex maken muizen voorkomen toegankelijker en makkelijker dan ooit.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660