vogelwering zonnepanelen

Vogelwering voor zonnepanelen

Duivenoverlast op het dak en onder zonnepanelen

De stadsduif komt gewoonlijk in grote zwermen in steden voor en nestelt zich overal waar hij horizontale oppervlakken en beschutting kan vinden, zoals in muurnissen, op balkonnen, in dakgoten of onder zonnepanelen.

De corrosieve duivenuitwerpselen kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan bouwmaterialen en gevoelige elektronica. Ook parasieten in uitwerpselen van vogels die worden opgerakeld, in veerresten of nestmateriaal kunnen een gezondheidsrisico vormen voor de mens.

duivenoverlast zonnepaneel

Bescherm uw duurzame investering

Zonnepanelen plaatsen is een duurzame investering die loont op de lange termijn, voor het milieu maar ook voor de energiekosten. Het is dan ook belangrijk dat de zonnepanelen voldoende beschermd worden. Reparaties zijn duur, en specialisten moeilijk te vinden. Bovendien levert enkel een 100% functionele installatie volledige prestaties.

Effectieve oplossingen

Anticimex biedt, als dé specialist in vogelwering, een groot scala aan mogelijkheden. Dit bestaat naast traditionele weringmiddelen als vogelpinnen en het vangen ook uit moderne oplossingen. Volledig gifvrij en milieuvriendelijk. Esthetisch verantwoord en vooral effectief.

Professionele vogel- en duivenwering, met aandacht voor dier en gebouw

We voorkomen dat vogels zoals duiven en ooievaars of andere wilde dieren zich nestelen in bv. kerktorens of dierenstallen maar vooral op het dak, in schoorstenen en dakgoten of onder zonnepanelen.

Onze op maat gemaakte en discrete oplossingen zorgen voor een permanente risicobeperking en diervriendelijke vogel- en duivenwering. Een optimale combinatie van technische componenten en juiste analyse van de situatie bereikt het gewenste effect. De vogels blijven weg en de omgeving wordt niet visueel beperkt.

Direct naar:

Kies land

    Bel nu 088 548 6660