vogelwering oplossingen

Fysieke vogelwering

Vogelschroot

Met vogelschroot wordt voorkomen dat spreeuwen en huismussen onder dakpannen nestelen. Bij voorkeur plaatst Anticimex vogelschroot op de tweede panlat, waardoor een nestplek onder de eerste rij met dakpannen overblijft. Zo kunnen vooral bedreigde huismussen alsnog een nestplek vinden, terwijl ze verder geen overlast onder de rest van het dak veroorzaken.

Maatwerk

Elke situatie en gebouw is anders, maar overal wordt een best mogelijke oplossing nagestreefd. Daarom wordt elk project als maatwerkoplossing behandeld. Zo wordt er rekening gehouden met esthetische aspecten. In veel gevallen wordt een combinatie gemaakt van verschillende oplossingen. Bij Rijksmonumenten gelden bijvoorbeeld strenge regels voor aanpassingen. Vaak overleggen we met een architect om tot een voor iedereen wenselijke oplossing te komen. Dat zowel u als klant, de architect en Anticimex tevreden zijn met hoe het eruit komt te zien. En uiteraard hoe effectief het is.

Door onze expertise en ervaring komt worden onze aanbevelingen bijna altijd door architecten overgenomen. En anders wordt het voorstel aangepast. Hierdoor heeft Anticimex al een mooi portfolio op weten te bouwen met maatwerk vogelweringprojecten bij monumenten, kerken, rijksgebouwen en ander cultureel erfgoed.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660