Bedwantsen

Hoe ziet een bedwants eruit?

Een volwassen bedwants is 4-5 mm groot, op zijn grootst ongeveer zo groot als een appelpitje, en heeft een breed ovalen afgeplat lijf. De kleur is geel/bruin tot roodbruin na het opzuigen van bloed. Een bedwants die lang niets gegeten heeft kan bijna doorzichtig zijn. De bovenste laag van het lijf is bedekt met korte goudgele beharing, wat de bedwants een gestreepte indruk geeft.

Risico’s van bedwantsen

Een bedwantsenplaag heeft grote gevolgen voor uw bedrijf of woning. Ze verstoren niet alleen de nachtrust in uw huis, maar een bedwantsenplaag zorgt ook voor ontevreden gasten, reputatieschade en financiële schade.

Ontevreden gasten

U doet er alles aan om het verblijf voor uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer uw klanten gebeten worden door bedwantsen, is dat uiterst vervelend voor beide partijen.

Reputatieschade

Bedwantsen voeden zich met bloed en veroorzaken daardoor jeuk en rode vlekken op de huid. Dat is zonder meer vervelend, maar vormt voor uw gasten geen gezondheidsrisico.
Een bedwantsenplaag heeft ook gevolgen voor de reputatie van uw hotel. Wordt uw bedrijf eenmaal in verband gebracht met bedwantsen, dan gaat dit ten koste van uw goede naam met negatieve gevolgen voor de bezettingsgraad van uw accommodatie. Ook staan negatieve recensies tegenwoordig snel op Internet en die worden veelvuldig gelezen door potentiële bezoekers.

Financiële gevolgen

Een bedwantsenbehandeling is een intensief proces, dat ingrijpt op de dagelijkse gang van zaken in uw hotel. U moet, bij een grote besmetting, o.a. nieuwe matrassen en beddengoed aanschaffen. Meerdere kamers zijn gedurende een tijd niet beschikbaar. Dit alles kan behoorlijke financiële gevolgen hebben voor uw accommodatie.

Bedwantsen in uw hotel of vakantiepark voorkomen

Als hoteleigenaar ontvangt u jaarlijks talloze gasten voor een verblijf in uw accommodatie. Als servicegedreven gastheer doet u er alles aan dat verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Helaas brengen die gasten soms ongewenste bezoekers mee in de vorm van bedwantsen. Hoewel ze niet direct schadelijk zijn voor de gezondheid, vormen bedwantsen een groot probleem. Niet ingrijpen betekent al gauw een grote plaag met alle schade van dien.

Preventie is beter én voordeliger dan bestrijden

De beste manier om problemen te voorkomen, is om ervoor te zorgen dat het sowieso niet gebeurt. Anticimex is de specialist als het gaat om de aanpak van dit soort ongewenste gasten. Sterker nog, de naam Anticimex betekent letterlijk: tegen bedwantsen en toont onze oorsprong en expertise aan. Al meer dan 80 jaar biedt Anticimex een effectieve aanpak tegen bedwantsen.

Heerlijk overnachten, zonder risico op bedwantsen

Hoe kunt u bedwantsen herkennen?

Een bedwantsenplaag heeft grote gevolgen voor uw bedrijf of woning. Ze verstoren niet alleen de nachtrust in uw huis, maar een bedwantsenplaag zorgt ook voor ontevreden klanten, reputatieschade en financiële schade. Leer de tekenen van een bedwantsenplaag herkennen en voorkom een grote plaag.

Periodieke inspecties, instructies en behandelingen

Wij bieden een adequaat en bewezen behandelplan op basis van periodieke inspecties en professionele instructies voor uw medewerkers die hierdoor alert zijn en weten hoe te handelen. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een bedwantsenplaag , dan zijn onze behandelingen doeltreffend en effectief.

Een bedwantsenprobleem is goed te behandelen. Wel is het een intensief proces, dat ingrijpt op de dagelijkse gang van zaken in uw hotel. De behandelingen van Anticimex zijn doeltreffend en vrij van insecticiden.

Behandelingen vrij van insecticiden

Mocht u ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen te maken krijgen met een actieve besmetting, dan kunt u een beroep doen op onze professionele bestrijders. Allereerst adviseren wij u direct bij het nemen van de juiste maatregelen om verdere besmetting te voorkomen. Daarna gaan wij direct over tot het behandelen van de besmette ruimte, waarbij de behandeling geheel uitgevoerd wordt zonder het gebruik van insecticiden, maar een hittebehandeling. Wij leveren u binnen een vooraf gesteld aantal uren de kamer of kamers geheel vrij van bedwantsen op, waardoor deze weer snel opgenomen kunnen worden in uw reserveringssysteem.

Bedwantsentraining

Een bedwantsenprobleem is goed te behandelen, maar dit is een intensief proces, dat ingrijpt op de dagelijkse gang van zaken in uw hotel. Belangrijk is om middels een goed preventieplan risico's te mijden en medewerkers goed te trainen en instrueren hoe te handelen bij het vermoeden van de aanwezigheid van bedwantsen

Kies land

    Bel nu 088 548 6660