muizen verdrijven

Muizen verdrijven

Hoe kunt u muizen verdrijven?

Muizen zijn slimme dieren, ze weten vallen te vermijden en er zijn nauwelijks doe-het-zelf middelen die daadwerkelijk helpen bij een muizenplaag. Bij Anticimex hebben we jarenlange ervaring met het bestrijden van muizen. Onze experts weten precies hoe ze moeten handelen om muizen te verdrijven en te voorkomen.

Bij Anticimexbestrijden we muizen, maar kijken we ook naar de toekomst. Voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast weten we ook dat het voorkomen van een muizenplaag effectiever, goedkoper en makkelijker is dan het bestrijden ervan. Indien nodig helpen we met bouwkundige aanpassingen in uw pand om muizen geen kans te geven om zich te nestelen in uw pand. Onze innovatieve bestrijdingsmethodes zijn uiterst effectief bij het bestrijden en voorkomen van muizen.

Muizen voorkomen of muizen verdrijven

Als er muizen in uw bedrijf aanwezig zijn, moet u direct ingrijpen om problemen te voorkomen. Muizen verdrijven of bestrijden zijn uw enige opties. Wanneer dit probleem is opgelost, wilt u natuurlijk ook voorkomen dat het in de toekomst nog eens gebeurt. Anticimex is gespecialiseerd in preventie van plaagdieren.

Om een toekomstige muizenplaag te voorkomen maken we gebruik van onze Smart technologie. Anticimex Smart is een digitaal en duurzaam systeem waarmee we uw omgeving 24/7 monitoren. Dit slimme systeem rapporteert continu naar ons Smart-datacenter. Zo bieden we continu bescherming en kunnen we gelijk overgaan tot actie als we activiteit zien van muizen.

Anticimex Smart is 100% gifvrij en helpen uw werkomgeving veilig te houden. Daarnaast bespaart dit systeem u onnodige kosten voor het bestrijden van muizen en het herstellen van schade. Wij pakken het probleem bij de bron aan en u bent verlost van uw muizenprobleem voor nu en in de toekomst.

De werkwijze van Anticimex bij muizen verdrijven

Anticimex helpt bedrijven, gemeentes, steden en overheden bij het verdrijven en voorkomen van muizen. Onze experts hebben uitgebreide ervaring bij het bestrijden, verdrijven en voorkomen van muizen. Dit maakt Anticimex de perfecte partij om uw muizenprobleem op te lossen. Met onze innovatieve systemen beschermen we uw bedrijf zowel nu als in de toekomst.

Stap 1: Analyse

De eerste stap in het proces van Anticimex is een grondige analyse en inspectie van uw locatie. Dit doen we om een compleet beeld te krijgen van uw specifieke situatie. Voor iedere klant stellen wij een persoonlijk preventieplan op en dit begint met een uitgebreid onderzoek.

Stap 2: Wering

Anticimex werkt volgens Integrated Pest Management. Aan de hand van deze richtlijnen geven we advies over de beste strategie om muizen te verdrijven en te voorkomen. Onze weringsspecialisten gebruiken hun uitgebreide kennis en ervaring om uw bedrijf te beschermen tegen muizen.

Stap 3: Installatie

Naar aanleiding van het preventieplan gaan we aan de slag met de installatie van de systemen. Deze systemen detecteren muizen én schakelen ze direct uit. Onze Smart-vallen geven muizen geen schijn van kans in uw bedrijf.

Stap 4: Service

Na de installatie ziet u ons nog regelmatig terug voor inspecties, analyses en controles. Indien nodig stellen we ons preventieplan bij voor optimale effectiviteit. We beschermen uw bedrijf nu en in de toekomst. Uiteraard houden we u altijd op de hoogte en betrekken we u bij onze planning.

Een muizenplaag bestrijden in diverse sectoren

Overlast van muizen kan in vrijwel elke sector voorkomen. Bij Anticimex helpen we bedrijven in diverse sectoren met muizenproblemen. Hierbij volgen we de HACCP normering en werken we in overeenstemming met NVWA-vereisten. Zo bent u snel en discreet van uw muizenprobleem af, zonder dat uw klanten hier overlast van ervaren.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660