Muizen tegengaan

Muizen tegengaan

Hoe kan u muizen tegengaan?

Muizen zijn geen makkelijke plaagdieren om te bestrijden, daarom is het beter om een muizenplaag preventief tegen te gaan. Hierbij is het belangrijk dat u muizen geen kans geeft om uw pand binnen te dringen. Dicht gaten en scheuren goed af,en controleer uw pand regelmatig op tekenen van muizen. Sla voedsel zo op dat muizen er geen toegang toe hebben. Muizen voeden zich met afval en voedselresten van mensen, dus netheid en goede hygiëne is van cruciaal belang.

Preventief muizen tegengaan

Anticimex is gespecialiseerd in preventie van plaagdieren. Hiervoor gebruiken we innovatieve systemen zoals Anticimex Smart. Met dit digitale en duurzame systeem monitoren we uw omgeving 24/7 en beschermen we uw bedrijf tegen muizen en andere plaagdieren. Door continu te monitoren kunnen we snel ingrijpen wanneer er muizen in uw pand aanwezig zijn. Zo pakken we het probleem bij de bron aan en voorkomen we een muizenplaag.

Deze oplossingen zijn gifvrij en helpen u om onnodige kosten te voorkomen. Dit is beter voor het milieu en voor het werkklimaat. Door preventief te handelen bespaart u de kosten van het bestrijden en voorkomt u de schade die de muizen aanrichten.

De werkwijze van Anticimex bij muizen tegengaan

Bij Anticimex helpen we bedrijven en overheden bij muizenproblemen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis maken ons de perfecte partij om uw bedrijf te beschermen tegen de schade en overlast van muizen. Preventie is beter, makkelijker en goedkoper dan bestrijding. Met onze innovatieve systemen zorgen we dat uw bedrijf vrij blijft van muizen en andere plaagdieren.

Analyse  

Als eerste doen we een grondige analyse en inspectie van uw locatie. Zo krijgen we een compleet beeld van uw specifieke situatie. Dit helpt ons om de meest effectieve strategie te ontwikkelen om muizen tegen te gaan in uw bedrijf.

Wering  

Bij Anticimex werken we volgens IPM, Integrated Pest Management. Aan de hand van deze richtlijnen geven we advies over de beste aanpak om muizen tegen te gaan. Onze kundige weringsspecialisten weten precies waar de systemen geplaatst moeten worden voor het beste resultaat.

Installatie  

Op basis van het preventieplan gaan we aan de slag met het installeren van de strategisch geplaatste sensoren. Deze sensoren detecteren plaagdieren en schakelen ze direct uit. Met deze Smart-vallen hebben muizen geen schijn van kans in uw bedrijf. Zo voorkomt u schade en bespaart u kosten.

Service  

Anticimex voert regelmatig inspecties uit, analyseert de data, controleert de vallen en optimaliseert het preventieplan waar nodig. Zo beschermen we uw bedrijf nu en in de toekomst. We betrekken u hierbij en houden u altijd op de hoogte van de situatie. 

Anticimex helpt muizen tegengaan, ook in uw sector

Muizen kunnen in elke sector voorkomen. De aanpak voor het bestrijden en voorkomen van muizen verschilt per sector. Wanneer er muizen in uw bedrijf aanwezig zijn, is het belangrijk dat u snel in actie komt en het probleem bij de bron aanpakt. Kies dan voor een professionele ongediertebestrijder die ervaring heeft in uw sector. Bij Anticimex helpen we bedrijven in diverse sectoren met muizenproblemen. Hierbij volgen we uiteraard HACCP normeringen en werken we in overeenstemming met NVWA-vereisten. Zo bent u snel, veilig en discreet van uw muizenprobleem af, zonder dat uw klanten hier overlast van ervaren.

Direct muizen bestrijden

Als u eenmaal muizen in uw pand heeft dan is het van groot belang dat u snel in actie komt. Muizen kunnen veel schade aanrichten voor uw bedrijf en hoe langer u wacht met bestrijden, hoe hoger de kosten oplopen. Daarnaast kan een muizenkoppel tot wel 1200 nakomelingen voortbrengen. Dit betekent dat u voordat u het weet met een muizenplaag te maken heeft. Anticimex helpt snel, efficiënt en discreet muizen te verdrijven.

Kies land

    Bel nu 088 548 6660