vogelwering om vogels te verjagen

Professionele vogelwering Arnhem

Anticimex - Efficiënte & permanente vogelweringsystemen

Anticimex biedt, als dé specialist in vogelwering, een groot scala aan mogelijkheden voor verschillende soorten vogels (duiven, kauwen, meeuwen en mussen...). Dit bestaat naast traditionele weringmiddelen als vogelpinnen ook uit maatwerk oplossingen speciaal voor uw pand of project. Volledig gifvrij en milieuvriendelijk. Esthetisch verantwoord en bovenal effectief.

Overlast door vogels & duiven in Arnhem

 • Beschadiging aan gebouwen.
 • Vogelpoep heeft een sterk bijtende werking en tast metselwerk, daken, gevels en metaal (straatlantaarns, uithangborden, banken, raam- en deurkozijnen, enz.) aan. Een bijgevolg kan zijn dat de levensduur van de aangetaste voorwerpen met de helft verminderd.
 • Kadavers, nesten, veren en uitwerpselen verzamelen zich in regengoten, ventilatiekanalen, goten, schoorstenen, afvoersystemen van daken en kunnen deze vervuilen of verstoppen. Dit kan leiden tot waterschade, schimmelgroei en een schimmelaantasting van de bouwconstructie.
 • Verschillende vogelsoorten kunnen agressief worden wanneer zij broeden of wanneer ze op zoek zijn naar voedsel (bijvoorbeeld bij eetkraampjes).
 • Geluidsoverlast.
 • Verontreiniging van verpakte of opgeslagen levensmiddelen, goederen, enz.

Buiten het feit dat ze schade en vervuiling veroorzaken, zijn de uitwerpselen ook een ernstige bron van ziekteverwekkers en ongedierte. Deze brengen grote gezondheidsrisico’s met zich mee, o.a. Salmonella, Lysteria, E-coli var 157, Ornithosis, vele allergieën...

Alsook een verhoogd risico op ander ongedierte zoals luizen, vlooien, tapijtkevers en andere kleine kruipende insecten.

Anticimex professionele vogel- en duivenwering op maat

 • De kosten die regelmatig gemaakt worden voor het schoonmaken overschrijden de totale uitgaven voor een adequaat vogelweringsysteem.
 • Wij verhinderen dat vogels zoals duiven of mussen zich nestelen en dat ze het gebouw binnendringen via openingen in de gevel. Hierdoor wordt de schade en het gezondheidsrisico van de vogels geëlimineerd.
 • Onze doeltreffende systemen om vogels te verjagen en te weren, worden afgestemd op de specifieke situatie van elk gebouw: huis, object, molen, boot, beschermd erfgoed...
 • De optimale combinatie van verschillende technische anti-vogelcomponenten bereikt het gewenste effect door rekening te houden met het gedrag van de dieren. Tegelijkertijd wordt de omgeving niet visueel beperkt.

Onze tevreden klanten

Vogelwering op maat van uw gebouw & situatie

Oplossingen op maat om vogels te verjagen

Bekijk hier de webinar Vogelwering & Faunabeheer terug

Kies land

  Bel nu 088 548 6660